Moon


23 oktober 2019 - Het Pad van de Sjamaan

Het Indianenmeisje Suyawaka

Tags:

Tussen de sessies door bij mijn haptonome, krijg ik meerdere ervaringen tijdens de nacht. Door deze ervaringen vallen kwartjes op zijn plaats. Vaak is het zo dat wij pijn met daaraan de gekoppelde levenslessen uit vorige levens meenemen naar dit leven. In mij leeft een klein indianenmeisje. Zij is een deel van mij. Zij heet Suyawaka. In dezelfde tijd dat ik mijn incestervaringen doorleef, beleef ik ook een ander leven! Heel raar maar waar. Het gebeurt tegelijkertijd.

 

De pijn van de ernstige mishandeling in dit leven door o.a. mijn opa lijkt samen te vallen met de beelden en pijnen die ik ontvang over een “indianenleven”. Ik ben in dát leven de dochter van de opperhoofd. Ik word geofferd door mijn familie omdat mijn familie vele fouten dingen heeft gedaan. Zoals mensen vermoord.
Dán word ik meegenomen door een andere indianenstam. Vanaf dát moment ben ik vogelvrij verklaard. Men hangt mij op aan mijn armen terwijl ik sta op de grond. En ze mogen met mij doen wat ze willen. Ik word vreselijk mishandeld op allerlei manieren. Die pijn heb ik meegenomen naar dit leven, weet ik nu.

 

Máár het Indianenopperhoofd, mijn toenmalige vader, spreekt tot mij in dit leven. Hij is er. Hij beschermt mij.

Zo heb ik weer een belangrijke les geleerd:
– Tijd bestaat niet, mijn vader reist naar mij toe door de tijd heen.
– Liefde overstijgt alles, gaat over de dood heen.

 

Ik ben hier met een missie niet namens mij zelf. Ik kom sorry zeggen voor wat mijn familie heeft gedaan. Ik ben niet Ik. Ik ben een hele stam. Een volk dat evolueert door de tijd heen. Terwijl er geen tijd is.

Terug naar blog overzicht