Praktijk de Oergodin

Welkom in mijn praktijk!

Sjamanisme

Wat is sjamanisme?

Ik ben een geboren Sjamaan. Dit is mijn pad en mijn missie op aarde. Als Sjamaan werk ik o.a. met de geesteswereld. Deze bestaat uit drie werelden:

-De Onderwereld waarin donkere wezens wonen”.
-De Middenwereld dat is onze aardse werkelijkheid
-De Bovenwereld waar hogere wezens zoals engelen wonen.

Hierdoor los ik levensproblemen op die gekoppeld zijn aan deze werelden:

-zwarte magie

voodoo, bewerkt zijn door anderen.

-Mijn werk als Sjamaan houdt in dat ik mensen van allerlei kwalen afhelp:
-ik help bij liefdesproblemen, gebroken relaties, Zielerelaties all kinds, problemen in de familie, gezin.
-ik help bij Zwarte Magie en Voodoo. dit kan ik zien in je aura, het magnetische veld om je heen. Dit zie ik meteen als ik je aan de lijn krijg. Want afstand bestaat niet!
– Ik haal allerlei wezens zoals entiteiten, overledenen maar ook djinn’s, lifters bij mensen weg uit de aura of chakra’s. Informeer naar de mogelijkheden
-Ik doe ook een ritueel dat heet “Aurawassen”. Dit is de aura en chakra’s herstellen en de negativiteit eruit halen. Alles wat erin zit wat er niet thuishoort. Wat niet bij jou hoort. Dit is een ritueel voor mensen die Vastzitten of Burnout Zijn , Niet meer weten wat te doen. Maar ook voor mensen die een Extra Boost aan energie en vernieuwing nodig hebben om iets Nieuws in het leven aan te gaan.

Verder help ik mensen op allerlei manieren:
– Mijn levensgetal is een 22 wat betekent dat ik een Zieneres ben. Ik zie zowel korte als langere termijn. Daarnaast ben ik heldervoelend,- horend, en wetend. 
– Ik ben een “doorgeefluik” en spiegel mensen in hun processen.
-Ik werk graag met nieuwetijdskinderen én hun ouders en de problematiek eromheen. zoals dat kinderen niet naar bed durven, geesten zien en daar bang van zijn enz.

Burnout en depressie

Burnout klachten treden op wanneer je teveel van je eigen energie hebt wegggeven. Je hebt jezelf zo ver leeg gegeven dat je letterlijk opgebrand bent. Het is in de meeste gevallen zo dat dit probleem verder gaat dan alleen je werk. Enkel veranderen van hoe je in je werk staat, heeft dus geen of weinig zin. Je zult een dieper gesprek met jezelf moeten aangaan waarom je niet “bij jezelf” kunt blijven.

 

Depressie heeft als oorzaak dat…

 

In deze gevallen is het goed dat er iemand met je meekijkt naar de innerlijke oorzaken van deze klachten en je hierin een spiegel voorhoudt.

*Het is niet mogelijk te pinnen in mijn praktijk. Je kunt gebruik maken van contante betaling of geld overmaken via een betaalverzoek.