Image

Rust is de meester voor de juiste beweging. Acceptatie van dat wat is, is een gegeven.

Moon

Welkom in mijn praktijk! Mijn levenswerk is om mensen dichter bij zichzelf te brengen. In mijn praktijk is dat precies wat ik doe.

Ieder mens heeft energie om zich heen. Dit beïnvloedt hoe jij in je vel zit, hoe je je naar anderen gedraagt of bijvoorbeeld welke dingen je op je levenspad aantrekt. Je kunt je voorstellen dat dit niet altijd positieve energie is. Veel mensen dragen negativiteit om zich heen. Niet iedereen is hier bewust mee bezig, maar het kan veel ongeluk in je leven veroorzaken.

Negativiteit in je leven kan komen door je manier van denken, je kunt het meedragen van mensen om je heen, of er kan negativiteit vanuit vroeger, of zelfs vanuit een vorig leven om je heen hangen. Als je je in je leven vaker slecht voelt zonder dat hier een verklaring voor is, weet je dat dit je omlaag kan trekken in ellende.

Mijn werk als sjamaan is om de negatieve (en positieve!) energie om je heen te voelen, en je er bewust van te maken. Ik kan je van de negativiteit afhelpen door middel van rituelen. Bijvoorbeeld in combinatie met de sjamanendrum, de fluit of andere instrumenten. Het opheffen van negativiteit geeft meteen verlichting en kan je voor een periode een boost geven in je leven, en zorgen voor meer geluk. Of dat je op belangrijke momenten wèl de goede keuzes maakt, of juist kalm kunt blijven in stressvolle situaties.

Het verwijderen van deze negativiteit is de ene kant van het verhaal. De andere kant is dat je zelf verandering moet aanbrengen in je leven. Oude patronen of overtuigingen kunnen slechte energie blijven aantrekken. Dan ben je weer terug bij af, en ga je je weer slecht voelen: "ik heb mijn energie toch laten reinigen, waarom komt het slechte gevoel weer terug"?

Inzicht krijgen in wat voor negativiteit zorgt, is voor jou de sleutel om je toekomst van meer geluk te voorzien. Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt! Het leven zal je dan niet meer overkomen, maar door je bewustzijn kun je het leven meer laten gebeuren. Ik kan je spiegelen in de persoon die je bent. Je geschiedenis, de patronen en overtuigingen die daaruit komen, en het leven wat daardoor wordt bepaald. We maken dit allemaal zichtbaar voor je tijdens een consult.

Hieronder staan de verschillende consulten die ik doe, en wat deze precies inhouden. Heb je na deze uitleg nog vragen, of wil je een consult boeken, dan kun je me mailen, of een Whatsapp bericht sturen naar 06-34337389.
Algemeen consult


Tijdens een consult stel je de vragen waar je antwoord op wil. Je kunt zelf enkele vragen bedenken die je al lang dwars zitten. Misschien heb je al geprobeerd om hulp te zoeken en kwam je niet waar je moest zijn. Ik help je met allerlei vragen die je zou kunnen hebben. Vragen die ik vaker in mijn praktijk krijg, zijn bijvoorbeeld:

 • Ik zit vast in mijn leven en weet niet hoe ik verder moet gaan.
 • Kun je me afhelpen van de negativiteit die om me heen hangt?
 • Ik verstop me voor iedereen en wil mijn "echte ik" gaan voelen!
 • Waarom kom ik telkens de foute partners tegen?
 • Wat is zwarte magie en kan dit invloed hebben op mijn leven?
 • Wat zijn toch die donkere gedachtes die ik heb, en hoe kom ik hier vanaf?
 • Ik ben burn-out en kom maar niet uit mijn dal.
 • Met psychologen en psychiaters heb ik het gehad, ze helpen me niet verder.

Al deze vragen zijn voorbeelden waar ik je mee kan helpen. Twijfel je of ik iets voor je kan doen? Stuur een mailtje of een Whatsapp bericht, of spreek een Whatsapp bericht in. Ik hou van eerlijkheid en zal altijd zeggen of ik iets met je vraag kan.

Een consult kan in mijn praktijk, via de telefoon of Skype.

Je bent welkom in mijn praktijk in Helden (Noord-Limburg). In mijn praktijk staan naast een kop koffie of thee, ook al mijn sjamanen instrumenten voor je klaar. Ik werk op veilige afstand met je.

Wil je liever via de telefoon of Skype een consult, dan neem je via mail of Whatsapp contact met me op. Energie is ook over afstand voelbaar, en energie liegt niet. Als je je vraag / vragen hebt gesteld dan pik ik vanzelf de energie op die om je heen hangt. Vanuit hier beantwoord ik je vragen.
Tarieven

Een uurconsult via de telefoon, of in de praktijk kost €70 (Skype €75).

Een langer consult (1,5 uur) kost €85.

Wil je een consult boeken? Stuur me een Whatsapp bericht op 06-34337389 om een afspraak te maken, of stuur hier een e-mail.
Maanmaand Healing

Energetische healing op afstand


Bij deze afstandshealing werk ik een maand lang aan je energetische lichaam. Dit doe ik op de tijden van de Maan. Ik werk hierbij van de ene Volle Maan tot de volgende Volle Maan. Ik werk volgens de vraag waar jij mee komt, en stem me af op jouw energieveld.

Er is elke maand plek voor 5 of 6 deelnemers (of koppels). Vanwege de intensiteit waarmee ik werk is dit het maximum.

Ik werk in één Maanmaand volgens het volgende ritme:

- Met de eerste Volle Maan draag ik jou aan, dat wil zeggen dat ik met behulp van gidsen, je energetisch ga voorbereiden op dat wat komen gaat.

- Met de Afnemende Maan ga ik alle negativiteit, entiteiten, zwarte magie en alles wat een slechte invloed op jou heeft, weghalen. Hier zit ook een Aurahealing bij.

- Met de Nieuwe Maan plaats ik een nieuwe intentie in je energieveld. Wat zijn je wensen? Ben je op zoek naar een nieuwe baan, een nieuwe liefde, of dat je meer inzicht krijgt in wie je bent? Tijdens Nieuwe Maan werk ik hier aan.

- Met de Wassende Maan volgt een volledige schoonmaak van je energieveld en bekrachtigen we nogmaals je intentie.

- Met de tweede volle Maan: je bent helemaal schoon gemaakt, de intentie waarvoor je kwam is behandeld en energetisch gemanifesteerd. Tijdens deze Volle Maan ga ik nog een keer vragen aan Moeder Maan om jouw wensen te laten manifesteren.

Een Maanmaand healing kost 250 euro*. Hierbij zit inbegrepen:

 • Healing van een maand, in de 5 stappen die ik hierboven heb beschreven.
 • Tussentijdse terugkoppeling van mij uit. Wat kom ik tegen in jouw energieveld? Wat heb je nodig?
 • Ook eventuele opdrachten voor jou om uit te voeren. Bijvoorbeeld wassen met zout of kruiden, bepaalde kruidenthee drinken, het dragen van bepaalde kleuren, of voedsel offeren.

*Let wel: dit is een healing en geen consult. Als de healing en terugkoppeling daarvan vragen bij je oproepen, dien je hiervoor een apart consult te boeken.

Wil je meer weten? Bekijk dan mijn uitleg in dit filmpje.